Site Kurucusu
Administrator
Normal Üye
Teşekkür Sayısı: 90
Uzman WebMaster
|
 |
« : 08 Şubat 2009, 23:37:10 » |
|
İletişim: Cep: 0544 251 24 41 – 0534 443 51 81
muhittin_aydogan@mynet.com
Kişisel Bilgiler: Doğum Tarihi / Yeri 11.11.1984 / ADANA
Medeni Durum: Bekar
Kariyer:
2001 – 2002 Adana Doğan Haber Ajansı Stajyer Kameraman 2002 – 2004 Kocaeli Doğan Haber Ajansı Taşeron (Sözleşmeli) Foto Muhabiri ve Kameraman 2004 (3 ay) Kanal D İstanbul Haber Merkezi Stajyer Kameraman 2004 – 2005 (Şubat ayına kadar) Antalya Doğan Haber Ajansı Taşeron (Sözleşmeli) Kameraman 2005 – 2006 Antalya Fikir Reklam Şirketi (Plan F) Reklam ve Katalog Fotoğrafçısı ve Reklam (Tanıtım) Kamer...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 09 Şubat 2009, 00:45:11 Gönderen: Site Kurucusu »
|
|
Sitemizde Görev Almak İstiyorsanız Tıklayınız..!Özkaya Baharat,Baharat,Baharatçı,Özkaya,Baharat Çeşitleri,Spices,Spice,Aktar,Aktariye, Baharat, Arı Sütü, Polen, Bal Çeşitleri, Bitkisel Çaylar, Şifalı MacunlarSakarya Altın Makas,Altın Makas,Sakarya Altın makas Erkek Kuaförü,Sakarya Altın Makas Erkek Berberi,Berber,Kuaför,Erkek Berberi,Erkek Kuaförü,saç traşı,berberler,cilt bakımı,erkek güzellik salonu,kuaför,kuaförler,sakal traşı,erkek traşı,parfüm,Loreal,Aminexil,Loreal home,Avon,Saç Dökülmesi,Cilt,Cilt Bakımı,Saç BakımıAdanalı,Aile Reisi,Arka Sıradakiler,Arka Sokaklar,Aşk-ı Memnu,Aşk Bir Hayal,Balkan Düğünü,Benim Annem Bir Melek,Bir Bulut Olsam,Bu Kalp Seni Unuturmu,Canım Ailem,Deniz Yıldızı,Dolu Dizgin Yıllar,Es-Es,Elveda Rumeli,Ey Aşk Nerdesin,Ezel,Geniş Aile,Hanımın Çiftliği,Hicran Yarası,Kapalı Çarşı,Kavak Yelleri,Kış Masalı,Kurtlar Vadisi Pusu,Küçük Kadınlar,Kül ve Ateş,Melekler Korusun,Ömre Bedel,Papatyam,Parmaklıklar Ardında,Samanyolu,Son Bahar,Unutulmaz,Unutma Beni,Yalancısın Sen,Yaprak Dökümü,Beyaz Show,Yemekteyiz,Varmısın Yokmusun,Dizi Oyuncuları,Oyuncular
|
|
|